Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Åse - 24 juni 2008 21:12

Helt offatbart .. var kom alla människor ifrån? Heeeela Blänge är totaly invaderat av ungdomar av alla de slag.. Å de campar ÖVERALLT... På gatan, trottoarer, parker, torg, Jag har aldrig sett så mycket ungdomar på ssamma ställe!!! Fy atan!

Av Åse - 24 juni 2008 13:47

Ser där ja... Då var det dags för nästa tillskott... Vi har blivit med husvagn serrni!! Så nu har vi både dragkrok o husvagn... Så nu har man ju inga pengar kvar att semestra med eller för den delen inreda husvagn med!!

Nåväl man tager vad man haver... Så nu blir det Classic Car week.... i tro de eller ej ....RÄTTVIK!! (jomenvisst fan ska man ha SEMESTER)

Dock.. efter att ha hört alla skräckhistorier om nybörjarcamping med krångliga förtält, trånga ytor, arga grannar som stirrar och hela balunsen så ska vi oxo ut och provcampa och backa o svänga osv....Helst ska nog inte jag vara närvarande alls vid själva in, upp och grej o fix köret på premiären Det var vi rörande överrens om med tanke på min korta stubin och stora käft.. moaahaha.. jamen jag får ju ta tag i storshoppingen när det gäller att fylla skiten med plastsaker iaf.. alltid något...

Ja så nu längtar man ju inte liteee efter att få komma iväg.... suck ...

Nu ska ja gå tillbaka till min reglering jag..

På lördag är det klädloppis.. Kom o fynda!

PIIS and LÖÖVE (pga festival)


*D*

Ovido - Quiz & Flashcards