Alla inlägg den 24 april 2008

Av Åse - 24 april 2008 19:49

Får ja åka hem igen.. Åter en dag till ända.. Det har varit fullt upp vill jag mena .... I går hade jag prov .. 21,7 poäng av 22... WOW!! Jag trodde att jag typ skulle få göra om det... I morgon är det del 2 ... Å jag känner inte att jag har koll på allt...Eller nånting egentligen... Fan, det var knivigt det här...

Haft friskvård idag oxo med grabbsen... Promenad i solen på okända vägar.. Efter skolan var jag ut på lite shopping... In o ut i affärer.. Jag gillar inte det längre ... Tycker bara att det är jobbigt... Ingen vagn har jag köpt heller... Hade ju några smakrådare med mig igår.. Ja.. jag vet .. på skoltid.... (ingen märkte att vi for) Men vi va VÄÄÄLDIGT oense om färgen... Ahhh... Ingen större betydelse för funktionen ,,, men ändå!

Men jag har gett mig själv till måndag.. Då MÅSTE jag köpa vagn.. Då är ju gubben med oxo så då kan han få välja...kanske... :=)

I kväll passade jag på att skutta med på ett bodybalance pass..(blandning mellan taichi, pilates o yoga) Så nu kan jag väl inte gå i morgon igen... Fan vilken träningsvärk man får...  Men det är det värt..

Nu ska jag leka med lite planering inför festen.. Hoppas hoppas hoppas på bra väder så allt går i lås...  Såååå kul ska de bli! Pusshångelgunatt


BTW: 21 grader celsius idag!! :)D


*e*

Ovido - Quiz & Flashcards