Alla inlägg den 24 maj 2008

Av Åse - 24 maj 2008 21:59

Fredag: En toppen toppen kul demo... Med härliga babes som höjde stämningen totalt! Sen hem o ta hand om lilla sjuka W.. Ingen utgång för min del..

Lördag. Uppe med tuppen för idag vankas det städning på dagis.. Men det blev rätt mysigt det med! Vi städade i 190 och fikade med jämna mellanrum med grillade korvar och glass och kaffe.. Vi hann klart idag! Jippi!

W fyller 2 år idg!! HURRA HURRA!.. Vi hade inte planerat något kalas eftersom det var så mycket annat.. Men det blev lite kalas ändå, för VIPS så kom det en hel bunt med folk.. SKITKUL och himla trevligt faktiskt! Tur jag hade laddat med lite tårta... Ja... köpt på kondis för jag orka inte baka just nu.... :=) Hemma ser det ut som 7 svåra år men ja orkar inte bry mig .. Tänka sig! HA! Jag kan jag med... Just nu är jag ganska tillfreds ändå och ska faktiskt gå upp o krama min käre make lite... Han jobbar ju såklart i morgon bara för att jag e ledig..

Om det är nån som vill ta en fika (va sägs om kolapaj) eller bara sitta å snacka gojja i möra så hojta till bara med ett SMS ! Om inte annat så är nu hela trägården belamrad med rutschkanor o hoppborg och sandlådor o vattenleksaker och prylar ... Till barnen alltså...;=)


Natti....zzzzzzzzzzzzzzzzz


 *d*

Ovido - Quiz & Flashcards