Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Vår i luften...

Av Åse - 22 april 2008 21:00

Äntligen har man fått ta på sig 3/4 jeansen och kortärmade tröjan. Barfota i ballerinaskor... När jag åkte från skolan vid 4 så visade tempmätaren i bilen på 17 grader celsius utomhus!! DET NI!! Nu kan vi sitta här på balkonen och dricka kaffe i värmen och kolla på alla människor i farten..

Har jag prexis kommit hem från Hallen.. Simning 1000 meter och en timmes vattengympa.. Slog på stort och gick igenom alla bastusorterna på relaxen oxo... Hade missat "showbastun"... När man klev in där så var det som att komma in i en liten timmerstuga med massor massor massor av små små infällda lampor överallt... Det doftade ljuvligt av eucalyptys ... Såååå himla underbart.. Efter det blev det ångbastun.. Shuuuii vad varmt!! Jag gick nog ner ett helt kilo där inne...Idag fick jag oxo reda på vad all krossad is är till för.. Den ska man ta med sig in i bastun och svalka sig med eller suga på... När jag satt i utomhusbubbeln så gick solen ner och jag blev så glad över alla intryck jag fått så hjärtat slog dubbla slag,...

M.a.o inte en enda skandal på flera dar! Kanske man inte är född med otur ändå? Saknar mina kära där hemma så det gör ont i hela kroppen ... MM skickar bilder varje dag på barnen och vad dom gör och då kommer det ibland en liten tår för att jag missar det.. Jag måste verkligen kämpa med att fokusera på arbetet på dagarna... Annars har jag inte en chans... Det blir bara tuffare och tuffare saker att lära sig och allt har en deadline... Denna vecka är det Digitalteknik, med det binära, hexadecimala och det oktala talsystemet och för att inte tala om booelska funktioner..  Prov no.1 i morgon och prov no.2 på fredag så det är snålt med tid eftersom jag var hemma skjuk/vab en vecka... Men det ska väl gå det med .. Jag har tur som har så snälla kurskamrater som verkligen har hjälpt mig att komma ikapp...Som för övrigt endast är män nuförtiden då den andra tjejjen som gick på skolan har slutat..  Men kul har vi!

I morgon ska jag ut o shoppa.. Men inte det ni tror .. Jag ska faktiskt köpa mig en massa verktyg!! VERKTYG! Det låter ju helt absurt att lägga pengar på det... Men jag märker ju att man inte klarar sig utan vissa saker om man ska arbeta med el... Måtinstrument tex ;=) Så nu har jag inte spanat in en fin ny jacka utan en sååå jävla snygg verktygslåda som jag bara MÅSTE ha... HAHAHA... (helt sant)

Nu måste jag ta itu med mina ritningar och sen ska jag fan lägga mig raklång och snarka... Vi höres snart!


Dagens citat: Gud vad dom var glansiga, det ser ut som dom var putsade med slidslem.....

*e*

 
 
Ingen bild

grannen

22 april 2008 23:18

Även här har solen skinit!! Mattias förgyllde mammafikat på uteplatsen genom att meka med en cykel......vi blev impade!!

 
Ingen bild

grannen

23 april 2008 11:41

Tage tyckte att dressen var det fulaste han sett!! Han sa åt mig att skicka tillbaka den med en gång hahaha det kan han glömma!!
Sen säger dom att man ska bestämma kläder för det är inget dom förstår sig på????

 
Ingen bild

elmo

23 april 2008 14:39

AHAHHAHAHAA.... ungefär samma som här då! MM kunde då knappt förstå vad som var upp o ner och att det såg så "oskönt" ut... har han provat kanske ??
*E*

 
Ingen bild

Puman

23 april 2008 16:18

Håller tummarna =)
Puss!

 
Ingen bild

ejkej

23 april 2008 21:31

nu har man varit i stor stan och njutit av solen..gått i ballerinaskor,suttit ute på en servering i kungsträdgården och druckit en öl..de är livet de..+ att jag att shoppat massor...=)

kram

 
Ingen bild

elmo

24 april 2008 08:58

ejkej... guuu va gött... nu dröjer det inte länge innan det är min tur att åka till storstan och sitta i solen och dricka en pilsner och äta en god middag på en uteservering... *längtar* Snart e de fest!
*e*

 
Ingen bild

ejkej

24 april 2008 17:46

de var hur härligt som helst..första gången jag tycker om stockholm..men nu är jag hemma igen och de är skönt de oxå..

blir de fest på valborg??
kramen

 
Ingen bild

plumbergirl

24 april 2008 19:21

Har fixat barnvakt efter brasan iallafall, så vi kommer efter den, är det OK....

 
Ingen bild

elmo

24 april 2008 19:47

ejkej: klart det är ... AM har redan anmält er... :=) pussen

 
Ingen bild

elmo

24 april 2008 19:48

plumber: då missar ni ju allt de roliga!! ... när jag ska skämma ut er och alla vätskekontroller .. uhuuuhuhu...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 22 oktober 2008 19:20

HEJ KÄRA LÄSARE! JAG HAR FLYTTAT..  NU BLIR DET ÄNNU TOKIGARE  :=) MISSA FÖR GUDSSKULL NU INTE DETTA! DÅ BLIR JAG UNHAPPY NYA SIDAN HITTAR NI HÄR   Nähäää!! Fan skit i det då för satan. Går ju inte att länka ... SUG PÅ DENNA DÅ! HÄR KOMMER DEN.. OR...

Av Åse - 20 oktober 2008 17:28

Av Åse - 20 oktober 2008 16:43

Jomen problemet är ju att JAG VILL! Men inte har tid :=)... egentligen... Självklart så fattar jag att som man bäddar får man ligga, det är inte det jag menar.. Jag har själv tagit på mig saker till höger och vänster bara för att jag vill bry mig om ...

Av Åse - 19 oktober 2008 20:18

Alltså jag hinner ju ingenting! Fredan var stressigare än väntat.. MM jobbade.. Själv hann jag knappt slänga in mina väskor förrän det var dags att hämta trötta och hungriga barn på dagis o skola.. Besöket på Ica blev en mardröm där både jag o W grin...

Av Åse - 17 oktober 2008 10:00

Jag har sånt flyt!... Yeah! Allting har gått som på räls... Jippi! 2 kurser avklarade denna vecka! Nu är det bara lunchbuffén kvar med dessert och allt,  sen blir det HEMGÅNG! Fattar ni vilket hallelulja moment det är för mig?!   Home sweet home!   ...

Ovido - Quiz & Flashcards